RESTBET497 NAZIM SANGARE: GÖKHAN GÖNÜL’E FORMAYI BİR DAHA VERMEMrestbet önerdiğimiz güçlü bir canlı bahis oynama sitesidir.
Фенербахче и десни бек националног тима Назıм Сангаре дали су изјаву пре меча са Хрватском.
Национални фудбалер Назıм Сангаре изјавио је да жели да победи Хрватску са добрим фудбалом, “Излазимо на победу као и обично. Ако дамо својих сто посто, победићемо сутра.” рекао је.
„НЕ ЖЕЛИМ ПОНОВО ДАЈЕМ ОБРАЗАЦ“
Назıм, На питање “Гокхан Гонул игра у вашем властитом тиму. Изабрани сте за национални тим. Шта желите да кажете у вези са овом ситуацијом?” , У Фенербахцеу сам 1,5 месеца, придружио сам се мало касно. Морам да будем стрпљив. Сигуран сам да ће ми учитељ пружити прилику и дати дрес. Тада морам да дам најбоље, тада не желим да дам ширење поново. Сигуран сам да нећу. ” одговорио.

Говорећи о питању о Назıму, Сенол Гунес је рекао, Гокхан је за нас такође веома драгоцен играч. Дошао је у првом капитенском периоду. Имао је сјајан допринос. Био је повређен. Када су наши млади пријатељи добили прилику, игра у Гокхан тиму, потребе не би биле битне зашто. Гокхан сјајни син Турске. Такође отварамо врата свим играчима, али то не значи да примамо сваког играча. Способност играча сматра се неопходном ако је јаког карактера. Нећемо радити погрешан посао, пословаћемо тамо где јавност очекује. Зовем овде јер мислим да би сви играчи требали учинити најбоље за ову земљу. Не сматрам да је у реду повредити наш тим тако малим пословима. Играч који чека са стране можда сутра уђе у састав. Вратио се у свој меч и играћемо са Хрватском 11. новембра. Постоје два играча из тог састава. Састав се потпуно променио. То ће се догодити. Дошли смо на шину ради сервиса, учинићемо најбоље и исправно. Било би тачно ако обратимо пажњу на ово питање. “ Рекао је.
“ТУРСКИ ФУДБАЛСКИ ТЕК”
Рођени Немац Назим, на питање разлике немачког и турског фудбала “Фудбал у Турској мало тврђи, моћнији, придајемо значај техничким. У Немачкој покушавају врло дисциплиновано. Играју већу серију фудбала. Али турски фудбал се споро развија. “ пронашао је процену.

About RESTBET 497
restbet giriş sonrası %100 Hoşgeldin bonusu kazanabilirsiniz. restbet 497 güncel adresidir.

2 Comments on RESTBET497 NAZIM SANGARE: GÖKHAN GÖNÜL’E FORMAYI BİR DAHA VERMEM

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*