RESTBET497 RADAMEL FALCAO SALONDA ÇALIŞMALARA BAŞLADIrestbet önerdiğimiz güçlü bir canlı bahis oynama sitesidir.
На крају, Галатасараи, који је ремизирао 1-1 са Каисериспором, наставља да се припрема за меч Ризеспора.
Жуто-црвени клуб, обавештавајући о здравственом стању повређених фудбалера, објавио је да је Радамел Фалцао почео да ради у дворани.
Изјава клуба је следећа:
Фудбалски тим Галатасараиа наставио је данас са својим тренинзима припреме за меч који ће играти са Ризеспором у 10. недељи Супер лиге.
Тренинг у објектима Флориа Метин Октаи започео је покретима загревања. Тада се играла пас игра. У главном делу тренинга извршен је тактички рад под управом нашег тренера Фатиха Терима. Тренинг се завршава након регенерације и покрета хлађења.
Емре Тасдемир је учествовао у раду са тимом. Марцело Сараццхи и Петер Етебо радили су у оквиру посебног програма снага одвојеног од тима.

ФАЛЦАО ЈЕ РАДИО У ХАЛИ
Радамел Фалцао је након третмана у салону извела специјалну студију. Данас Цхристиан Луииндама, који ужива као отац, није учествовао у тренингу јер је био на одсуству.
Наш тим ће сутра завршити припреме за меч Ризеспора након тренинга који ће одрадити у објектима Флориа Метин Октаи, а поподне ће се наш спонзор специјалним летом Туркисх Аирлинеса преселити у Трабзон и путоват ће у Ризе и ући у камп у овом граду прије меча. / п>

About RESTBET 497
restbet giriş sonrası %100 Hoşgeldin bonusu kazanabilirsiniz. restbet 497 güncel adresidir.

5 Comments on RESTBET497 RADAMEL FALCAO SALONDA ÇALIŞMALARA BAŞLADI

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*