RESTBET497 SUMUDİCA: GAZİANTEP BANA SAYGI DUYMUYORrestbet önerdiğimiz güçlü bir canlı bahis oynama sitesidir.
Тренер фудбалског клуба Газиантеп, Мариус Сумудица, говорио је о својој будућности у клубу у Румунији.
Сумудица са коментарима на ЦФР Цлуј; “Могућа понуда Клужа може бити примамљива. Са моје тачке гледишта, очекивао сам више од Газиантепа ФК, мог клуба, у погледу могућности продужења уговора. Али они вероватно нису задовољни мном. Остао ми је петомесечни уговор. Говорим, ипак је у питању моја будућност.
<
АКО ИДЕМ У ЦЛУЈ, МОЖЕМ ОСВОЈИТИ КУП
Изјављујући да му се Газиантеп ФК није приближио у вези са новим уговором, рекао је Сумудица; “Ако одем у ЦФР Клуж, могу чак и да освајам трофеје. Не могу то овде. Газиантеп ме не поштује како би требало. Газиантеп је добра екипа, победили смо Бешикташ, дошли смо на 6. место, али шта могу учинити више од тога.
ЖЕЛИМ ДА СЕ БОРИМ ЗА ПАРОВЕ
У фудбалу имам пуно тога да кажем. Желим да се вратим у Румунију и борим се негде за трофеје. Нисам јефтин тренер. Имам врло добар уговор у Турској. Тренирам добар тим. Мора да постоји нешто додатно да ме задржи да се вратим. Ја сам скуп тренер.
<
КЛУБ МЕ РАЗОЧАРАЛО
Газиантеп фк’н крај сезоне због истека уговора до сада подразумева да сам Сумудица дијалог; “Године су се укључиле не могу ништа постићи у Турској, где јака клупа, Бешикташ, Фенербахче Тешко је доћи до Галатасараја. Ако нисте у таквим тимовима, тешко вам је бити задовољан! Очекивао сам од Газиантепа веће поштовање за оно што сам постигао за овај тим. Клуб ме је разочарао у овом погледу. рекао је.

About RESTBET 497
restbet giriş sonrası %100 Hoşgeldin bonusu kazanabilirsiniz. restbet 497 güncel adresidir.

10 Comments on RESTBET497 SUMUDİCA: GAZİANTEP BANA SAYGI DUYMUYOR

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*