RESTBET497 TİSSERAND: TARAFTARIMIZ İÇİN BEŞİKTAŞ’I YENECEĞİZrestbet önerdiğimiz güçlü bir canlı bahis oynama sitesidir.
Марцел Тиссеранд био је гост у програму дневног интервјуа на телевизији Фенербахце.
Изражавајући своје мисли о дербију Бешикташа који ће се играти у недељу, Тисеран је говорио о атмосфери у тиму. Успешни дефанзивац, који је извршио прву 9-недељну процену сезоне, такође је објаснио своја очекивања од преосталог дела.
Започевши своје речи оцењујући дерби Бешикташа, Марцел Тиссеранд је рекао, “Меч Бешикташа је посебна утакмица за навијаче Фенербахцеа. Такође, то је посебна утакмица за мене. То ће бити други дерби за мене после дербија Галатасараиа. Такође желим да играм у овом мечу.” рекао. Ако је реч о дерби атмосфери, Тисеран је рекао: “Имаћу прилику да играм у дербијима које пратим док играм у Немачкој и Француској. Срећан сам због себе, али наравно, једини циљ ће нам бити да добијемо 3 бода из овог меча и желимо да га освојимо добром игром.” он је говорио.

ПОСЕБНА УТАКМИЦА ”
Говорећи о припремама за дерби, Тисеран је рекао: “Играћемо посебан меч. Бешикташ је тим са јаким офанзивним аспектима. То је тим са пуно офанзивних шема. Радимо на томе како зауставити бодове, како заузети позицију позади. Осећамо се спремни. Наравно, имаћемо још неколико тренинга пре ове утакмице. Желимо да се припремимо на најприкладнији начин до меча Бешикташа и да утакмицу одиграмо на тај начин. То је посебна утакмица и припремамо се на сасвим другачији начин. То ће бити победа коју навијачи очекују од нас. Желимо да напустимо овај меч са 3 бода. Ово је само циљ у нашим мислима. Желимо да будемо она страна која овај меч напусти са 3 бода како бисмо направили већу дистанцу у лиги. ” дотакао се његових изјава.

About RESTBET 497
restbet giriş sonrası %100 Hoşgeldin bonusu kazanabilirsiniz. restbet 497 güncel adresidir.

7 Comments on RESTBET497 TİSSERAND: TARAFTARIMIZ İÇİN BEŞİKTAŞ’I YENECEĞİZ

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*