RESTBET497 TÜMER METİN: SERGEN YALÇIN’IN BUGÜN YAPTIKLARI MAHARETTİRrestbet önerdiğimiz güçlü bir canlı bahis oynama sitesidir.
Бешикташ је победио Башакехир са 3: 2 у 9. недељи Супер лиге.
Коментатор ТРТ Спора Тумер Метин рекао је за Сергена Иалцıна након утакмице, Оно што данас раде је њихова вештина. рекао је.
„ДА ЛИ ЈЕ НЕСТАЛО Осећало? О овоме се разговарало
Бешикташ у првом полувремену није играо противника. Бешикташа смо гледали са врло залогајним, коректним и добрим шаблоном игре. Бешикташ у првом полувремену може бити најбољи Бешикташ у осмонедељном периоду. Недостаци су свима на уснама 3-5 дана. Да ли се осећало? Зар се то није осетило? О томе ће се сада разговарати. Дорукхан је играо врло добро. Нецип је играо више од штопера. Такође ми се веома свидео Ридван. Звезда првог полувремена је Атиба, а звезда другог полувремена Утку.
<
„ИЗЛОЖБА ЈЕ ПРОСТОР ХУСА“
Пише техничком директору да извуче најбоље из доступног. Време долази, критикујемо Сергена Хоџу, али умеће је извући најбоље из садашњости. Вештина је то учинити без изговора. Слушао сам и Сергена Хоџу пре меча. Направио је свој план. Серген Ходја је уморан од пикова. Ако је заостајао, имао је план.
<

About RESTBET 497
restbet giriş sonrası %100 Hoşgeldin bonusu kazanabilirsiniz. restbet 497 güncel adresidir.

6 Comments on RESTBET497 TÜMER METİN: SERGEN YALÇIN’IN BUGÜN YAPTIKLARI MAHARETTİR

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*