RESTBET497 YUSUF YAZICI AVRUPA LİGİ’NDE HAFTANIN EN İYİ OYUNCUSU OLDU



restbet önerdiğimiz güçlü bir canlı bahis oynama sitesidir.

Pemain paling apik ing minggu kaping 3 ing Liga Eropa UEFA yaiku pemain bal-balan nasional kita Yusuf Yazıcı, sing main ing tim Lille Prancis.

PEMAIN MINGGU YUSUF YAZICI

Yusuf Yazıcı, Andrija Zivkovic saka PAOK, Leon Bailey Leverkusen, lan Lukas Julis saka Sparta Prague ditampilake ing swara pamilih minggu kasebut ing situs web UEFA.
Yusuf Yazıcı, sing nyetak “hat-trick” ing pertandingan kasebut nalika Lille ngalahake tim Italia Milan 3-0 ing dalan, dipilih dadi pemain minggu kasebut kanthi menehi mungsuh ing pemilihan.

Yusuf, sing dipilih dadi pemain paling apik kanthi nyetak 3 gol nglawan Sparta Prague ing minggu pertama Liga UEFA Europa, mbaleni sukses sing padha kanggo kaping pindho.

About RESTBET 497
restbet giriş sonrası %100 Hoşgeldin bonusu kazanabilirsiniz. restbet 497 güncel adresidir.

4 Comments on RESTBET497 YUSUF YAZICI AVRUPA LİGİ’NDE HAFTANIN EN İYİ OYUNCUSU OLDU

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*