RESTBET497 ZOLTAN GERA: EKSİKLERİMİZE RAĞMEN TÜRKİYE’YE KARŞI KAZANDIKrestbet önerdiğimiz güçlü bir canlı bahis oynama sitesidir.
Утакмица УЕФА-ине групе Б лиге прошле недеље 3. Гледајте како је гост турског техничког официра Золтан Гера са 2: 0 Мађарске рекао одушевљени што живе.
„СТВАРНО СМО СРЕЋНИ“
Гера, који је на челу тима изашао на терен као технички одговоран због нове врсте коронавируса (Ковид-19) који је ухватио мађарски технички директор Марко Роси, рекао је на конференцији за новинаре, Овим резултатом постали смо први у групи и у Лиги нација УЕФА. Унапријеђени смо у А лигу. Заиста смо сретни. ” рекао је.

„Упркос недостацима, показали смо да смо добра екипа“
Подсећајући да је Србија победила Русију са 5: 0 у другом мечу у групи, Гера је рекао: “Веома различит скор у првој половини тог меча учинио нам је удобнијим у другом полувремену. Веома је важно да победимо вечерас упркос недостацима у тиму. Добро. Показали смо да смо тим са резултатима које смо добили. “ користи изразе.
Технички директор мађарског националног тима до 21 године, који је Гера из Турске, додао је дужности привременог тима након меча који се завршава.

About RESTBET 497
restbet giriş sonrası %100 Hoşgeldin bonusu kazanabilirsiniz. restbet 497 güncel adresidir.

28 Comments on RESTBET497 ZOLTAN GERA: EKSİKLERİMİZE RAĞMEN TÜRKİYE’YE KARŞI KAZANDIK

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*